Blåsväder

Personligt / Permalink / 0


Som sagt jag dras in i ett stort blåsväder dör jag egentligen inte hade nåt med saken att göra.
Märker att jag får span på mej igen, i och med att jag var ofta hemma hos paret.
Ser alltid en bil som följer efter mej dom står längre ner på min gata där jag bor, tror att dom Till och med följer med till jobbet.
Men så är det en kväll det inte fanns ett enda gram at få tag i, eftersom alla var ganska nervösa och ville inte göra bort sej just nu. Så jag och min kompis hade en kontakt men då var vi tvungna att åka 3 timmar dit och tre timmar hem igen. Så jag slutar jobbet, hämtar upp två kompisar och vi åker. 
Vi stannar en gång på vägen och tankar, och forsätter att åka, väl framme så träffar vi killen, köper 20gr.
Då hade vi nästa problem, varg ska vi gömma knarket? 
Som tur är så hade min kompis med sej sin tjej och då får hon hålla i det eftersom att en manlig polis får inte kroppsvisitera en tjej. Perfekt tänkte vi, så vi stannar längre fram på vägen och röker, för vi alla var i abstinens och började må riktigt dåligt, men efter ett par bloss så kom värmekänslan och jag mådde bra igen. Vi åker hem snabbt som tusan, för vi ville hem och röka mera. 
Vi bestämmer oss för att åka till den ena kompisen, svänger upp på hans gata.
Gatan var tom, det stod en ända bil parkerad där, men inget vi brydde oss om, svänger höger på gatan som leder upp till kompisens hus och där kommer det en bil i en jävla fart med blåljusen på, jag försöker backa men där kom den andra bilen som stod parkerad.
Dom hoppar ut och skriker, upp med händerna och rör er inte, jag håller mina händer på ratten, försöker se vilka det är men är bländad av helljuset, dom kommer fram och öppnar dörren, det är TULLEN. 
Shit tänkte jag, det har gått så långt att tullen har fått ta över.
Till top